Voordelen

house.pngWe bieden een groot aantal voordelen ten opzichte van andere hostingproviders.

DirectAdmin

Ons webhostingplatform is geconfigureerd met DirectAdmin. DirectAdmin is zeer gemakkelijk in het gebruik voor zowel klanten met technische kennis of klanten die voor het eerst een website bouwen. Je kunt zelf subdomeinen, emailadressen en emailaliassen instellen - of natuurlijk je website aanpassen via de webbased-interface. Mocht je niet eerder met FTP gewerkt hebben dan zijn er een aantal manieren om rechtstreeks via DirectAdmin bestanden te uploaden.

SpamAssassin

We weten hoe vervelend het is om spam te ontvangen. Reden genoeg om te kiezen voor een goed werkende software welke ervoor zorgt dat je mailbox opgeruimd en netjes blijft. Hostbytes maakt gebruik van SpamAssassin, software geïntegreerd in het DirectAdmin-controlepaneel. Dit stukje software zorgt ervoor dat spam, gededecteerd door onze eigen blacklists, verwijderd wordt voordat het je inbox bereikt. Wel zo prettig!

Installatron

Met behulp van Installatron is het mogelijk om geheel geautomatiseerd een installatie van blog, CMS of andere plugin te laten verzorgen. Onder andere Joomla, Wordpress en Drupal behoren tot de mogelijkheden. Hostbytes draagt zorg voor de installatiebestanden, dus u beschikt in vrijwel alle gevallen over de meest recente versie.

CloudLinux

Onze webservers draaien op de CloudLinux-distributie. Gebaseerd op CentOS maar met extra toevoegingen om onze servers stabieler, sneller en efficiënter in te richten. Je merkt aan de voorkant niets van dit stukje software - achter de schermen zorgen we er echter voor dat jouw website geïsoleerd van andere websites wordt gehost. Virussen en malware hebben geen kans dankzij onze real-time monitoring software en je gegevens zijn maximaal beveiligd.