Mogelijkheden

dedicated.pngDe mogelijkheden van een dedicated server zijn eindeloos. Een systeem kan ingericht worden als volledig werkende webserver of als backupserver: volledig afgestemd op je wensen.

Linux

Het is mogelijk om je Linux-server door ons te laten beheren. Daarnaast kunnen wij eventueel je MSSQL-databases - en op verzoek andere applicaties ook monitoren en onderhouden. Standaard monitoren we het OS (schijfruimte, processorgebruik, geheugengebruik, I/O-gebruik) en connectiviteit op het interne en/of externe netwerk. Tevens hebben we de optie om het beheer van diverse softwarepakketten op ons te nemen.

Windows

Het is mogelijk om je Linux-server door ons te laten beheren. Daarnaast kunnen wij eventueel je MySQL-databases - en op verzoek andere applicaties ook monitoren en onderhouden. Standaard monitoren we het OS (schijfruimte, processorgebruik, geheugengebruik, I/O-gebruik) en connectiviteit op het interne en/of externe netwerk. Tevens hebben we de optie om het beheer van diverse controlepanelen waaronder cPanel en DirectAdmin op ons te nemen.